La meva llista de blogs

divendres, 15 d’abril del 2011

La primera afició dels àrbitres

És sabut que, quan es tracta de futbol, ​​l'enginy popular supera els límits establerts i poden aparèixer les coses més impensades. No obstant això, fins al moment no es coneixia alguna cosa com el que va sorgir al Perú aquest any: una afició per als àrbitres que concorre als partits de Primera Divisió, amb els seus propis cants, disfresses i banderes.

Fundada oficialment el 3 d'abril d'aquest any, l'afició va aparèixer sorpresa en el partit entre el campió peruà, Sant Martí i el subcampió, Lleó de Huánuco. Vestits de negre, amb banderes en suport al àrbitre i amb dues persones caracteritzades com les targetes (vermella i groga), els membres d'aquest particular grup es van fer sentir davant de cada acció en la qual intervenia l'àrbitre d'aquest partit, Víctor Hugo Rivera, el preferit de l'afició.







Amb càntics com: "Se la va treure, se la va treure!" (Quan Rivera mostrava una targeta) o "Rivera cor, Rivera cor!, Aquest grup de seguidors peruans va cridar l'atenció de propis aliens i ja són notícia en el món sencer.

Sota el lema "Donem suport als que altres no donen suport", aquest grup té més de 800 fans a Facebook i promet seguir creixent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada